Web Development, Design and Creative

Web Development, Design & Creative

CIW

CIW, dat eigendom is van en beheerd wordt door Certification Partners, is 's werelds eerste leverancier van neutrale IT- en Web technologie-opleidings- en certificeringsprogrammas. Sinds 1997 heeft CIW meer dan 1 miljoen studenten en professionals opgeleid en heeft het meer dan 210.000 professionele IT-certificeringen toegekend aan duizenden universiteiten, hogescholen, middelbare scholen, leercentra en bedrijven over de hele wereld. Het kerncurriculum CIW richt zich op de fundamentele normen en functievaardigheden waarmee het internet kan functioneren, inclusief webontwerp, ontwikkeling, beveiliging, administratie, netwerken en databases.

Meer dan een certificering, is CIW de door academische instellingen, overheden en bedrijven wereldwijd vastgestelde onderwijsstandaard voor web technologie vaardigheden geworden. Wat CIW onderscheidt, is de erkenning in de branche. Om er maar een paar te noemen: bedrijven zoals Cisco, Raytheon, General Dynamics, Northrop Grumman, HP, BAE Systems, Citibank en zelfs de Amerikaanse nationale veiligheidsadministratie erkennen en vragen CIW-certificeringen in hun huidige vacatures voor beschikbare IT-functies.

CIW-certificeringen aten zien dat gecertificeerde personen over de vereiste beroepsvaardigheden beschikken om een ‚Äč‚Äčtechnologie driven wereld onder de knie te krijgen. Gecertificeerde CIW-professionals hebben bewezen capaciteiten te hebben die hen onderscheiden van andere web professionals. In het IT-vaardigheden- en salarisrapport 2016 van Global Knowledge en Windows IT Pro reageerden meer dan 14.000 IT- en zakelijke professionals op de salarisenquête. Uit het onderzoek varieerde het gemiddelde salarisgemiddelde van professionals die een CIW-certificering hebben  van $ 65,556- $ 111,314, afhankelijk van de CIW-certificering die ze bezitten.

Uitgesplitst volgens CIW-certificeringsreeks, de:

CIW Web Foundations-serie rapporteerde een gemiddeld salarisgemiddelde van $ 65.556- $ 74.856.

CIW Web Design-serie rapporteerde een gemiddeld salarisgemiddelde van $ 66.665- $ 77.383.

CIW Web Development-serie rapporteerde een gemiddeld salarisgemiddelde van $ 71.382-94.284.

CIW Web Security-serie rapporteerde een gemiddeld salarisgemiddelde van $ 69.520- $ 111.314.

Dus de waarde van een CIW-certificering binnen de industrie is aanzienlijk.